Despre Alico Pensii

Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A.

Compania a fost infiintată la 9 iulie 2007 cu scopul de administrare a activelor Alico Fond de Pensii Administrat Privat.


Un plan de pensii privat este una dintre cele mai importante si de durata relatii pe care o construieste un individ cu o companie. Condusa de catre o echipa de management local dedicata respectarii si satisfacerii nevoii de economisire a clientilor, Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat iti ofera increderea ca angajamentul luat fata de tine va fi respectat, astfel incat iti vei multumi mai tarziu pentru alegerea facuta.


Principalul actionar al Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A este Alico Asigurari Romania S.A. care face parte din companiile MetLife - Metropolitan Life Insurance Company.

Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. are sediul central in B-dul. Lascar Catargiu nr. 47-53, Sector 1, Bucuresti, este autorizata de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private - Cod de inscriere in Registrul C.S.S.P.P. – SAP-RO-22093254 si prezinta urmatoarele date de indentificare: CUI 22080817, Nr. Ordine Registrul Comertului J40/13196/2007,  Nr. de Inregistrare la A.N.S.P.D.C.P.: 5904 si 11162.

Afla stiri despre Alico Pensii

Date de contact Alico Pensii

© 2010 MetLife. All Rights Reserved. PEANUTS © Peanuts Worldwide, LLC | Termeni si conditii Metropolitan Life | Termeni si conditii Alico Pensii | | Harta site | PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC